Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Ce a spus Jandarmeria despre incidentele de la finalul partidei U Cluj – Unirea Slobozia

2 min read

Foto: facebook.com/fcucluj

Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj Napoca a făcut precizări cu privire la incidentele de la finalul partidei dintre “U” Cluj și Unirea Slobozia, de sâmbătă, pierdută de “studenți” ci scorul de 1-2.

Într-un comunicat trimis către Gazeta Sporturilor, Jandarmeria a făcut precizări cu privire la meciul de fotbal din Liga 2, la finalul cărui, pe tunelul ce duce la vestiare, s-a creat o busculadă între fotbaliștii celor două echipe:

“La finalul meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Unirea Slobozia, o parte din jucătorii celor două echipe au fost implicați într-o altercație spontană, aceasta fiind aplanat de către personalul specializat de ordine și siguranță contractat de către organizator. Intervenția efectivelor Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj -Napoca, nu a fost necesară, conflictul fiind aplanat la momentul în care au ajuns la fața locului. Până în acest moment nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale, fiind în derulare activități de verificare a tuturor aspectelor care au dus la producerea evenimentului. Nu au fost constatate alte incidente – Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj Napoca

Reamintim că Unirea Slobozia a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a Casa Pariurilor. Oaspeţii s-au impus datorită golurilor marcate de Toma ’12 şi Ivan ‘90+5. Pentru clujeni a înscris Haită ’61. Imaginile difuzate de DigiSport la finalul partidei au arătat că pe culoarul care duce spre vestiare au avut loc incidente între jucătorii celor două combatante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *