Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

U-BT, victorie după prelungiri cu SCM U Craiova

2 min read

Foto: u-bt.ro

U-Banca Transilvania a depășit-o, marți seara, pe SCM U Craiova, la capătul unui meci care a necesitat o repriză suplimentară. La final, tabela a indicat 100-97 pentru formația condusă de Mihai Silvășan.

Clujenii au condus cu 7-2, însă craiovenii au revenit imediat în partidă, iar combatantele au mers cap la cap până în finalul sfertului întâi, încheiat la scorul 21-19. În actul al doilea, Giordan Watson a desprins gazdele la 32-25, forțându-l pe tehnicianul doljenilor să ceară time-out. Ascensiunea clujenilor a continuat și după pauză, când Stipe a marcat pentru 50-42.

Radu Vîrnă și cei trei jucători americani ai oaspeților au avut răspunsuri pe măsură, punând umărul la un parțial de 0-11. Hawley a ajutat-o pe Craiova să preia conducerea, 83-87, cu trei minute rămase din confruntare. Brown a reușit punctul cu numărul 92, dar alb-albaștrii au egalat, trimițând meciul în prelungiri. Repriza suplimentară a fost gestionată mai bine de către gazde, care au izbutit 8 puncte, cu trei mai multe decât SCM U Craiova.

Stefan Birčević, jucător U-Banca Transilvania:

A fost un meci dificil, am pierdut multe mingi. Nu am arătat energia potrivită și trebuie să reparăm acest lucru pentru a fi pregătiți înaintea Play-Off-ului. Mai avem un joc cu Constanța, apoi urmează Play-Off-ul. Trebuie să arătăm mai multă agresivitate și o altă atitudine. Am demonstrat în acest sezon de ce suntem în stare, trebuie doar să continuăm la fel. Avem o chimie bună, însă astăzi a fost o zi proastă. Sunt sigur că jocul nostru va arăta altfel.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania:

A fost o partidă proastă din punctul nostru de vedere. Mă refer aici la atitudine, nu am avut atitudinea de care aveam nevoie. Le-am spus băieților că este vorba despre noi, nu despre adversar. Cu 28 de mingi pierdute, mă mir că am câștigat. Evident că suntem echipa mai bună, dar nu cred că e vorba doar despre acest aspect. Contează cum alegi să evoluezi pe teren. Din păcate, la câțiva dintre jucătorii noștri s-a văzut o lipsă de atitudine. Avem nevoie de toată lumea pentru a câștiga campionatul. Nu putem evolua cu jumătate de echipă, deoarece la unii s-a încheiat sezonul după Champions League. E problema noastră și o vom rezolva. Trebuie să ne odihnim, să fim atenți și să câștigăm partida cu Constanța de vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *