Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Prestații excelente pentru cei trei juniori de la ”U” convocați la Naționala României U15

2 min read

Foto: facebook.com/fcucluj

Alin Techereș, Vlad Lambru și Mario Tout sunt cei trei juniori ai Universității Cluj care au participat alături de naționala U15 a României la “Torneo delle Nazioni”. Aceștia au reușit prestații excelente sub tricolor, Mario Tout și Vlad Lambru punctând în partidele cu Cehia, respectiv Anglia.

În primul joc de la turneul amical din Italia, România U15 a cedat în fața Cehiei cu 1-2, Mario Tout marcând golul naționalei noastre cu un șut superb din afara careului. Vlad Lambru a fost integralist, în timp ce Alin Techereș și Mario Tout au evoluat timp de o repriză, informează site-ul oficial al clubului.

În a doua partidă, România U15 a remizat, 2-2, cu reprezentativa similară a Mexicului. Mario Tout a fost integralist în acest meci, în timp ce Alin Techereș a intrat în minutul 36, iar Vlad Lambru a jucat până în minutul 38.

Pe 29 aprilie, micii „tricolori” au fost învinși de Norvegia cu 0-2. Alin Techereș și Vlad Lambru au fost integraliști, în timp ce Mario Tout a intrat în minutul 31.

După aceste rezultate, România U15 a jucat pentru locurile 7-8 cu Anglia pe 1 mai. Naționala noastră s-a impus cu 3-1 în fața britanicilor, pe lista marcatorilor trecându-și numele și Vlad Lambru, junior al Universității Cluj. În ultimul joc, Alin Techereș a fost integralist, în timp ce Vlad Lambru a părăsit terenul în minutul 64, iar Mario Tout a fost introdus în minutul 42.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *