Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

U-Banca Transilvania, reprezentată de antrenorul Mihai Silvășan și de cinci jucători la All Star Game 2022

1 min read

Foto: u-bt.ro

A fost spectacol miercuri seara, la Oradea. Noua sală polivalentă din oraș a găzduit meciul stelelor baschetului românesc. Reprezentativa Nordului s-a duelat cu formația Sudului, partida terminându-se la scorul de 125-122.

La All Star Game 2022 au participat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, alături de jucătorii Patrick Richard, Elijah Stewart, Karel Guzman, Dustin Hogue și Luca Colceag, nunță clujenii pe site-ul oficial.

Evenimentul a demarat cu U23 Skills Challenge, unde cei mai talentați tineri jucători au concurat în probleme de îndemânare. Luca Colceag a ajuns în finala concursului, fiind depășit de Luca Tohătan de la BC CSU Sibiu.

De asemenea, Patrick Richard a luat parte la concursul de trei puncte și a disputat finala împotriva lui Stephen Holt. Baschetbalistul de la CSM CSU Oradea a și câștigat, după ce a marcat 29 de puncte.

Înaintea ultimului sfert a avut loc mult așteptatul concurs de slam-dunk, la care au participat Elijah Stewart și Karel Guzman de la U-BT. În cele din urmă, Garlon Green a oferit cele mai atractive slam-dunk-uri.

După All Star Game-ul de la Oradea, baschetbaliștii clujeni vor pleca la Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *