Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

REZUMAT “U” Cluj – UTA Arad 1-0. “Șepcile roșii” s-au calificat în finala Cupei României!

2 min read

Foto: Facebook / FCUCLUJ

O seară superbă pe Cluj Arena, atât în teren, cât și în tribune, i-a ajutat pe clujeni să treacă de UTA Arad în semifinalele Cupei României (1-0) și joace, după 8 ani, o nouă finală cu trofeul pe masă. ”U” se va duela în ultimul act cu Sepsi OSK, pe 24 mai, la Sibiu.

Întâlnirea de pe Cluj Arena a început cu duel la distanță între cele două galerii, care au făcut o atmosferă demnă de un meci mare și cu o miză importantă. UTA a fost echipa dispusă să consume mai multă energie în primele minute și a “deschis balul” cu o ocazie al lui Otele.

Arădenii au reușit să deschidă scorul prin Postolachi, dar, în urma analizei VAR, reușita a fost anulată pe motiv de fault asupra lui Miron. Momentul a început să ofere încredere jucătorilor noștri, care, treptat, s-au apropiat de poarta celor de la UTA. Remacle a semnat prima ocazie importantă a “studenților”, cu un șut care a trecut puțin pe lângă poartă (27).

A fost nevoie de o nouă intervenție din cabina VAR la un fault în careu asupra aceluiași Remacle. Nistor și-a asumat responsabilitatea și înschis din penalty (41). Situația nu s-a schimbat până la pauză, astfel că echipa noastră a intrat în avantaj la vestiare.

Partea secundă a adus multiple șanse pentru UTA, dar Gorcea a intervenit salvator când aveam nevoie de sprijinul său, paradele din minutele 53 și 73 fiind și cele mai importante. Nistor (81) a avut ocazia de a majora scorul în favoarea lui ”U”, dar balonul a trecut pe lângă poarta adversă.

Sa terminat, până la urmă, 1-0, iar fluierul final ne-a dus în finala Cupei României după o pauză de 8 ani. Duelul pentru trofeu va avea loc pe 24 mai la Sibiu, în fața lui Sepsi OSK.

Următorul meci pentru echipa noastră va fi luni, 1 mai, când, de la ora 15:00, primim vizita lui FC Voluntari în etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

FC Universitatea Cluj – UTA Arad 1-0 (1-0)

Echipa de start: Gorcea – Oancea, Martic (Pițian, 75), Miron, Goranov (Filip, 71) – Bic, Simion – Chipciu, Remacle (Ilie, 71), Nistor – Thiam.

Rezerve neutilizate: Iliev – Tescan, Hofman, Bălan, Trif, Horșia.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Rezumat FC Universitatea Cluj – UTA Arad 1-0:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *