Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Prima decizie după suspendarea Cluj Arena. Meciul cu FC U Craiova se joacă la Mediaș

2 min read

FC Universitatea Cluj a anunțat că partida cu FC U Craiova se va juca la Mediaș. Comisia de Disciplină a FRF a interzis clubului studențesc să joace pe Cluj Arena pentru două meciuri, în urma incidentelor cu conotație rasistă de la meciul cu Sepsi Sfântul Gheorghe.

Astfel, FC Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948, de vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30, programată inițial pe Cluj Arena, se va disputa pe stadionul Gaz Metan din mediaș, au anuțat clujenii.

Cei care și-au achiziționat deja deja biletele pentru partida FC Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 de pe Cluj Arena trebuie să știe că acestea vor fi valabile și la Mediaș.

De asemenea, posesorii de abonamente la Peluză și Tribuna 2 a Cluj Arena vor avea acces la Tribuna 2 a stadionului din Mediaș; posesorii de abonamente la Tribuna 1 a Cluj Arena vor avea acces la Tribuna 1 a stadionului din Mediaș.

Clubul a luat decizia de a restitui banii celor care și-au achiziționat bilete pentru partida FC Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 de pe Cluj Arena și nu doresc să asiste la partida de la Mediaș. Procedura este următoarea:

  • Persoanele care au cumpărat bilete online trebuie să trimită până cel târziu 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 un mail la office@bilete.ro în care să solicite restituirea banilor.
  • Persoanele care cumpărat bilete de la standul clubului din Iulius Mall sau de la magazinul de la Cluj Arena sunt așteptate 𝗰𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗼𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹 în aceleași locații din care și-au achiziționat biletele până cel târziu 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 pentru primi înapoi banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *