Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Duel încins în “Horia Demian”. Handbaliștii lui “U” au cedat la un gol diferență cu CSM Sighișoara

2 min read

Foto: u-cluj.ro

Meciul derby al etapei a 11-a din Divizia A Seria D la handbal masculin, dintre Universitatea Cluj și CSM Sighișoara, s-a încheiat cu victoria oaspeților cu 28-27 după ce la pauză tot ei conduceau cu 14-11.

Partida s-a desfășurat într-o atmosferă încinsă în tribune, în condițiile în care oaspeții au fost însoțiți de o galerie foarte activă care și-a susținut zgomotos favoriții, depășind însă frecvent limitele sportivității, scrie site-ul oficial al clujenilor.

Antrenorul Ionuț Ramba a explicat cum s-a văzut și simțit din teren această întâlnire:

„Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm acest meci în fața propriilor suporteri. A fost un joc foarte dur și foarte agresiv din partea adversarilor. Eu nu comentez prestația arbitrilor dar în acest meci, de la începutul lui, s-a dorit să se meargă doar într-o parte și să fie lăsat un joc fără reguli de partea cealaltă. Nu avem ce face decât să mergem mai departe și să rămânem uniți. Sperăm ca Federația să ia atitudine de acum încolo și să nu se mai întâmple acest lucru. Este păcat că nu este respectată munca tinerilor și că astfel le sunt „tăiate aripile”.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Ionuț Ramba și David Kereki câte 7 reușite, Mark Adoreanu 4, Cătălin Ghivil și Alexandru Coman câte 3, Tudor Drăgoi 2 și Bogdan Paul 1 gol.

În etapa următoare, a 12-a, Ionuț Ramba și elevii săi vor da piept duminică, de la ora 14, în deplasare, cu cealaltă formație pretendentă la promovare, CSM Făgăraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *