Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

“U” vs Poli Iași | Ioan Ovidiu Sabău: “Ar fi o capcană să ne uităm în clasament” / Andreias Calcan: “Jucăm acasă și vrem să câștigăm”

3 min read

Foto: Facebook / FCUCluj

Ioan Ovidiu Sabău și Andreias Calcan au prefațat, sâmbătă, partida de duminică, dintre FC Universitatea Cluj și Poli Iași.

Principalul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că se așteaptă la o partidă dificilă.

„Anticipez un meci greu, pentru că i-am studiat foarte bine. Au reușit să bată Farul, au jucat de la egal la egal cu Craiova până când au rămas în inferioritate numerică. E o echipă harnică, disciplinată, antrenată foarte bine de Leo Grozavu. Noi trebuie să arătăm foarte bine, acesta e adevărul. Venim după o deplasare foarte lungă. Am jucat luni cu Hermannstadt, am plecat a doua zi la Piatra Neamț și după meciul din Cupă am pornit la drum spre casă și am ajuns dimineața. Am avut două zile la dispoziție să ne refacem. Jucătorii sunt conștienți că nu trebuie să ne uităm în clasament și ar fi o capcană să facem asta”, a spus Sabău la conferința de presă premergătoare partidei, potrivit fcucluj.ro.

Antrenorul a vorbit și despre meciul din Cupa României pe care l-au avut adversarii:

„Au avut jucători care au jucat până în momentul de față. I-au avut pe Bordeianu, Itu, Vașvari, Roman, toți jucători importanți. Se întâmplă. Nici pentru noi nu a fost ușor la Piatra Neamț. E clar că vor încerca să câștige și trebuie să abordăm foarte atent acest joc.”

Sabău a făcut referire și la starea lui Chipciu, după meciul de la Sibiu:

„El a avut o ușoară accidentare. Sper să fie refăcut 100%. Voi avea o discuție cu el. Nu vreau să risc, pentru că e un jucător foarte important pentru noi și nu vreau să-l pierdem pe o perioadă lungă. El zice că se simte bine, dar vom vedea.”

Calcan: “Jucăm acasă și vrem să câștigăm”

Andreias Calcan a prefațat și el jocul cu Poli Iași.

„Va fi un meci foarte dificil. Ei, în ciuda rezultatelor, au arătat un joc bun. Unele partide le-au dominat, dar n-au reușit să câștige multe puncte. După înfrângerea din Cupă cu o echipă de liga a treia vor să arate că a fost o întâmplare și au nevoie de puncte, așa cum avem și noi. Cu siguranță vor veni să facă un joc bun și să fie agresivi, așa cum au arătat în celelalte partide și să câștige.

Trebuie să abordăm jocul așa cum am făcut-o și la Sibiu. Să facem un joc bun din punct de vedere al intensității și al ritmului. Jucăm acasă și vrem să câștigăm. Ora e aceeași pentru ambele echipe. Trebuie să ne concentrăm la meci, la ceea ce am pregătit și să intrăm pe teren cu o atitudine foarte bună”, a spus mijlocașul clujenilor.

Partida de pe Cluj Arena dintre FC Universitatea și Politehnica Iași va avea loc duminică, 3 septembrie de la ora 13:30, în direct pe Digisport, Prima Sport și Orange Sport. Viorel Flueran va conduce de la centru, iar asistenți au fost delegați Daniel Mitruți și Ciprian Danșa, în timp ce în cabina VAR se vor afla Cătălin Popa și Romică Bîrdeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *