Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

“U” Cluj și Rapid, remiză albă în “orezăria” de pe Cluj Arena / REZUMAT VIDEO

2 min read
”U” și Rapid București au încheiat la egalitate în deschiderea etapei a 23-a a Superligii. „Studenții” au patru puncte din șase posibile în primele meciuri din 2023.

Foto: fcucluj.ro

”U” și Rapid București au încheiat la egalitate, 0-0, în deschiderea etapei a 23-a a Superligii. „Studenții” au adunat patru puncte din șase posibile pe teren propriu în primele meciuri din 2023.

Terenul foarte greu a încurcat construcția atât în jocul clujenilor, cât și al Rapidului. Ovidiu Bic a avut prima ocazie a partidei în minutul 4, când a încercat un șut spre poarta lui Moldovan.

patru minute mai târziu, Iliev se remarcă printr-o paradă la șutul lui Dugandzic.

Următoarele situații notabile au venit la aproape 20 de minute distanță.

Mai întâi Chipciu a avut încercat apărarea giuleștenilor (min. 26), iar după două minute Remacle a șutat peste poarta Rapidului. Un ultim eveniment notabil al primei reprize s-a petrecut în minutul 42, când Bic a încasat un cartonaș galben.

La acea fază, arbitrul partidei l-a lovit neintenționat pe Florin Ilie, fundașul echipei gazdă având nevoie de îngrijiri medicale.

Partea a doua a debutat cu un avertisment pentru Oancea (min. 50). Rapid a încercat sî înscrie prin Săpunaru, după care s-au produs primele schimbări în echipa clujeană: a ieșit de pe teren Stoica, Bic și Fulop, făcându-și apariția pe gazon Haită, Bălan și Filip.

Echipa gazdă a cerut o lovitură de la 11 metri la un fault evident al lui Onea la Oancea (min. 66), dar arbitrul a dictat doar repunere din careul mic pentru giuleșteni, fără să mai consulte VAR-ul.

Peste patru minute avea, să consemnăm o oportunitate bună pentru Remacle, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Moldovan după o pătrundere a lui Chipciu din banda stângă în centru.

Finalul meciului a adus fiecărei echipe ocazia de a puncta pe tabelă. Mai întâi pentru Rapid, când s-a evidențiat din nou Iliev cu o intervenție magistrală, apoi Vlădoiu, care a ratat din șase metri.

Meciul s-a încheiat cu scor alb, rezultat care s-a înregistrat și în duelul din Cupa României de pe Cluj Arena.

Remiza cu Rapid îi duce pe clujeni pentru moment pe locul 13.

Etapa viitoare, pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău îi așteaptă un duel în Bănie, cu FCU Craiova. Partida va avea loc vineri, 3 ianuarie, de la ora 20:00.

REZUMAT FC Universitatea Cluj – Rapid București 0-0

Echipa de start: Iliev – Ilie, Miron, Simion – Vlădoiu, Bic (Filip, din min. 65), Remacle (Ze Gomes, din min. 90+3), Oancea – Chipciu, Stoica (Haită, din min. 58), Fulop (Bălan, din min. 65).

Rezerve neutilizate: Gorcea – Ispas, Pițian, Trif, Romario Pires.

Director tehnic: Ioan Ovidiu Sabău

Citește mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *