Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

“U” Cluj a făcut instrucție cu Debrecen în Antalya. REZUMAT VIDEO + DECLARAȚII

2 min read
FC Universitatea Cluj a învins, scor 4-0, pe Debrecen în al doilea meci al cantonamentului din Turcia, la capătul unei partide pe care au dominat-o.

FC Universitatea Cluj a disputat marți, 10 ianuarie, al doilea amical în cantonamentul din Antalya, adversară fiind de data aceasta DVSC Debrecen. „Studenții” s-au impus cu un sec 4-0.

Prima repriză i-a găsit în teren pe Iliev (între buturi), Vlădoiu, Miron, Ispas, Ilie, Briceag, Remacle, Bic, Fulop, Thiam și Stoica.

Clujenii au reușit o primă parte perfectă, deschizând scorul după 5 minute prin Fulop, după o centrare foarte bună livrată de Vlădoiu. Tot Vlădoiu în minutul 33 a centrat după un corner, iar Miron s-a înălțat în careu și a înscris. La faza următoare Ianis Stoica a reușit o recuperare în dreapta și a centrat în mijlocul careului, de unde Thiam a reluat cu pământul și a stabilit scorul pauzei, 3-0.

Ioan Ovidiu Sabău i-a trimis pe gazon în a doua repriză pe Gorcea, Oancea, Nowak, Pițian, Horșia, Pires, Simion, Chipciu, Haită, Bălan și Hleihil.

Un singur gol a venit în partea secundă, mai exact în minutul 85. Haită a marcat în urma unei acțiuni rapide și a stabilit scorul final, 4-0.

Atacantul israelian Abdallah Hleihil (21 de ani) se află în probe la ”U”, iar Albert Hofman, Dragoș Tescan și Ioan Filip au resimțit unele probleme de ordin medical, lipsind în acest amical cu DVSC.

Ultimul joc de pregătire în cantonamentul din Turcia va avea loc vineri, 13 ianuarie, contra lui Schaffhausen, echipă din liga a doua elvețiană.

REZUMAT FC Universitatea Cluj – DVSC Debrecen 4-0:

DECLARAȚII Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Debrecen:

DECLARAȚII Andrei Miron după primul gol pentru ”U”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *