Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

U-BT încheie cu o victorie prima fază a campionatului. Urmează confruntarea cu Lietkabelis din EuroCup

2 min read
Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan s-au calificat de pe primul loc în Top 10, acumulând 15 succese și un singur rezultat negativ.

Foto: u-bt.ro

U-Banca Transilvania a încheiat cu brio prima fază a campionatului, una în care echipele au fost împărțite în conferințe.

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan s-au calificat de pe primul loc în Top 10, acumulând 15 succese și un singur rezultat negativ.

Ultima victorie a venit vineri seara, în compania celor de la CSM Târgu Mureș. Trupa noastră s-a impus cu scorul de 94-73.

Mureșul a rezistat doar în primul sfert al confruntării din BTarena, unul în care combatantele au oferit un parcurs echilibrat. Mathis a fost principala gură de foc a oaspeților, în vreme ce alb-negrii au răspuns prin evoluția lui Stipe.

Actul inaugural s-a încheiat cu U-Banca Transilvania în avantaj minim, apoi ne-am impus ritmul într-o manieră autoritară. Cu alte cuvinte, campionii României au pus umărul la un parțial de 17-0 și nu au mai cedat până la final.

A fost o victorie clară, într-un meci fără miză pentru niciuna dintre echipe. Mă bucur că nu am avut accidentați. Din păcate, Karel Guzman a făcut o entorsă la antrenamentul de aseară și nu a evoluat azi. Sperăm să îl recuperăm până la ora jocului cu Lietkabelis. Sunt încântat că am câștigat și că am înscris multe puncte. E mai puțin important faptul că am dominat prima fază, contează la sfârșit să fim pe poziția întâi. Evident, nu putem fi la 100% din potențial la fiecare meci, luând în calcul numărul mare de jocuri. Până aici suntem mulțumiți de ce s-a întâmplat în campionatul României, urmează acum faza a doua, dar până atunci ne concentrăm la confruntarea cu Lietkabelis din EuroCup – Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *