Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Lovitură dată de “studenți” înainte de meciul cu FCSB! Cel mai mare proiect imobiliar din România a devenit sponsor al FC Universitatea Cluj

1 min read

TRANSILVANIA SMART CITY a devenit partenerul oficial al echipei FC Universitatea Cluj în noul sezon din SUPERLIGA României. Cel mai mare proiect imobiliar din România va fi alături de „studenți” în parcursul lor spre performanță.

TRANSILVANIA SMART CITY, primul concept de smart city din România, dezvoltă astăzi cel mai mare cartier de locuințe din țară și își propune să ofere clienților un nou concept de smart living printr-o combinație distinctă de stil, calitate, performanță energetică și smart mobility, transformând astfel traiul de zi cu zi în ceva special, într-un altfel de “acasă”.

“Istoria se scrie acum, iar TRANSILVANIA SMART CITY va fi parte în sezonul 2022/2023 din cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc”, au anunțat noii sponsori ai clubului clujean.

“Susținerea pe care TRANSILVANIA SMART CITY o oferă clubului clujean devine un pilon important în misiunea Universității de a deveni o forță fotbalistică în România. Transilvania Smart City va juca un rol important în dezvoltarea clubului și a comunității din jurul celei mai iubite echipe din Transilvania, astfel încât performanța să devină o certitudine”, au transmis cele două părți pe site-ul oficial al clubului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *