Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a luat cu el în Antalya 25 de jucători. Cine sunt cei șapte fotbaliști lăsați la Cluj

2 min read

Ioan Ovidiu Sabău a convocat 25 de jucători pentru stagiul de pregătire din Antalya. Printre aceștia se află și trei juniori din Academia FC Universitatea Cluj.

  • Portari: Plamen Iliev, Andrei Gorcea, Iustin Chirilă (junior U18).
  • Fundași: Andrei Peteleu, Bogdan Mitrea, Andrei Pițian, Lucas Masoero, Thalisson Kelven, Bogdan Vătăjelu, Alin Techereș (junior U17).
  • Mijlocași: Ovidiu Bic, Gabriel Simion, Kevin Doukoure, Robert Silaghi, Roger Junio, Alexandru Chipciu, Dan Nistor, Doru Popadiuc, Valentin Gheorghe, Marco Fossati.
  • Atacanți: Daniel Popa, Alexandru Cîmpanu, Ianis Stoica, Filip Ilie, Emanuel Baciu (junior U18).

Dorinel Oancea nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya din cauza accidentării suferite pe finalul anului trecut. Fundașul a rămas în România, unde continuă procesul de recuperare.

De asemenea, Andrei Miron, Andreas Calcan, Ioan Filip, Dragoș Tescan și Elvis Manu sunt pe lista “indezirabililor” comunicată de staff-ul sportiv conducerii clubului și nu au “prins” avionul de Antalya. Șefii Universității au început negocierile cu cei cinci jucători.

Ioan Ovidiu Sabău nu se mai bazează nici pe Ovidiu Perianul, jucătorul Under 21 împrumutat de la FCSB, care își caută, la rândul său, un alt angajament.

„Nu au reziliat, sunt la dispoziția clubului, au contracte cu noi, le-am creat condiții de antrenament. În momentul acesta nu intră în vederile lui Neluțu și vom vedea ce se va întâmpla, vizavi de acești jucători”, a declarat directorul sportiv Gabriel Giurgiu pentru Prosport.

Amicalele din Antalya

Complexul de 5 stele IC Hotels Santai este casa „studenților” în cele 10 zile de cantonament, perioadă în care sunt programate trei jocuri de pregătire:

  • ”U” vs. Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia) – 07.01.2024, 14:00 (ora României)
  • ”U” vs. FK Partizani (locul 2 în prima ligă din Albania) – 09.01.2024, 16:00 (ora României)
  • ”U” vs Sabail (locul 5 în prima ligă din Azerbaijan) – 12.01.2024, 16:00 (ora României)

Revenirea din cantonamentul din Antalya este programată pe 13 ianuarie.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc pe 20 ianuarie, când FC Universitatea Cluj primește vizita celor de la FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *