Tempo U!

Dedicat suporterilor "U" Cluj

Învinși doar de la punctul cu var. Rapid – “U” Cluj 1-0

2 min read

Foto: Facebook.com/FCUCluj/

”U” Cluj se întoarce cu un singur punct din seria de două deplasări consecutive în care a jucat în capitală, după ce „studenții” au cedat cu 0-1 pe terenul celor de la Rapid București.

Începutul jocului din Giulești a fost controlat de gazde, însă jucătorii Universității au opus rezistență, iar prima ocazie a venit în minutul 9, când Ely Fernades a centrat din partea stângă, însă Bălan nu a ajuns la minge și Moldovan a prins balonul. Rapidiștii au replicat un minut mai târziu prin Dugandzic, care a trimis un șut periculos spre poarta lui Gorcea.

În minutul 19, Chipciu a executat o lovitură de colț, iar Ispas a reluat cu capul spre colțul lung, însă portarul „alb-vișiniilor” a fost la post.

Cu cinci minute înainte de finalul primei părți, la o acțiune colectivă rapidă, Ciobanu a finalizat, iar Gorcea a prins mingea din fața lui Dugandzic după o deviere.

A doua parte a început cu echipa noastră în atac. La un minut de la reluarea jocului, Filip a pasat în careu pentru Ely Fernandes, care este blocat în ultima clipă.

Gorcea a bifat o intervenție bună în minutul 63 la un șut periculos trimis de Onea.

În minutul 76, Ispas blochează șutul lui Săpunaru, iar George Găman arată punctul cu var pentru o presupusă atingere a mingii cu mâna. Dugandzic a transformat de la punctul cu var și i-a adus pe rapidiști în avantaj.

În minutele de prelungiri, Gorcea intervine salvator la un șut trimis din centrul careului de Papeau.

”U” putea egala pe tabelă pe final, însă Ely Fernandes nu reușește să profite de mingea venită de la Boiciuc și trimite peste poartă.

Pentru ”U” urmează un meci pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova 1948. Partida va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe Cluj Arena.

Echipa de start a Universității: Gorcea – Romeo, Ispas, Pițian, Briceag – Pires, Filip, Bic – Chipciu, Bălan, Fernandes.
Au mai intrat: Baravykas, Boiciuc, Haită, Purece
Rezerve neutilizate: Păun, Ilie, Pîrvulescu, Remacle, Simion.
Antenor: Eugen Neagoe

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *